‘Het belang van de opdrachtgever staat altijd voorop’

Verantwoordelijk voor Dokter Services is Jacob Douwe Dokter. Begin deze eeuw werd hij persoonlijk geconfronteerd met een koninklijk bezoek en zijn interesse voor de functie van privé-chauffeur was gewekt.

Hij is in het bezit van de benodigde rij- en veiligheidscertificaten en er werd successievelijk een groot en gevarieerd bestand van opdrachtgevers gecreëerd. Als gevolg van zijn relaties met gekwalificeerde privé-chauffeurs, die vanuit hun verschillende standplaatsen in Nederland opereren, kan hij een landelijk netwerk aanbieden.

De dienstverlening van Dokter Services richt zich op drie kernactiviteiten:
  • Het inzetten van privé-chauffeurs voor de dienst- en directieauto’s van de opdrachtgever. Per opdracht of op een meer regelmatige basis.
  • Het leveren van een auto met een privé-chauffeur. Er is dan sprake van een all-in service.
  • Het beschikbaar stellen van een privé-chauffeur, al dan niet met diens automobiel, bij (plotselinge) calamiteiten in de vorm van spoedopdrachten en ziekte en eveneens tijdens vakanties van de vaste chauffeur van de opdrachtgever.

De beleidsvoering van Dokter Services is getoetst en gecertificeerd door Interseco (International Security Company), een onafhankelijke, erkende en integrale beveiligingsorganisatie met als motto dat ‘het belang van de opdrachtgever altijd voorop staat’.

Door middel van aanvullende trainingen en opleidingen en het volgen van workshops worden de kennis en vaardigheden van de privé-chauffeurs van Dokter Services stelselmatig naar een nog hoger niveau gebracht.

Het leveren van topkwaliteit is immers de ultieme doelstelling. De service aan de (potentiële) opdrachtgever staat bij Dokter Services te allen tijde centraal.

Startpagina Over Dokter Services Neem contact met ons op Neem contact met ons op Neem contact met ons op

 
Website Design: MediaCreatie
 
Website Design: MediaCreatie